Narlı İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Narlı İlköğretim Okulu Balya BalıkesirNarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Narlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Narlı İlköğretim Okulu Resimleri - Narlı İlköğretim Okulu İletişim Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Narlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Narlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Narlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Narlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Öğrenciyi bulduğu konumdan bir adım ileriye götürmektir Sadece öğrencileri değil, çevreyi eğitmek,geliştirmek için varız Bütün öğrencilere eşitlik ilkesi doğrultusunda davranarak yeterli süre ayrıldığında hepsinin öğrenebileceğine inanırız Sosyal ve psikolojik anlamda sağlıklı bireyler yetiştirmek için varız Ezberci değil, araştırmacı bireyler yetiştirmek için varız iyi ve kötüyü, güzel ve çirkini ayırt edebilecek insanlar yetiştirmek için varız Etik değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek için varız Devletini, milletini seven ve koruyan insanlar yetiştirmek için varız Planlı yaşamayı alışkanlık haline getirmiş insanlar yetiştirmek için varız Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir İSTİYORUZ Kİ! Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Okulun fiziki yapısının günümüz şartlarına uygun değişim içinde olduğunu bilsin Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Narlı İlköğretim Okulu Tarihçesi Narlı ilköğretim okulu 1943 yılında köy cami odasında eğitim –öğretime başlamıştır1947 yılında bu gün ki okul bahçesine bir okul binası yapılmıştır1977-1978 yıllarında bu okul yıkılmıştırAynı bahçeye şimdiki okul binası ,bir öğretmen lojmanı ,depo ve tuvalet binaları yapılmıştır1979 yılında bu binada eğitim-öğretime başlanmıştır 1998-1999 ve 1999-2000 eğitim-öğretim yıllarında komşu Alidemirci ilköğretim Okulu okulumuza taşımalı olarak gelmiş ve okulumuz 2 yıl taşıma merkezi olmuştur Şu an okulumuz (birleştirilmiş)1-2-3-4-5 sınıf olarak eğitim öğretimine devam etmektedir Okulumuzdan şimdiye kadar 1997 yılı itibariyle 502 öğrenci diploma almıştırZorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasından sonra ikinci kademe öğrencilerimiz Bakacak Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Okuluna devam etmektedirler Narlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Narlı İlköğretim Okulu Adresi: Narlı Köyü Balya Balikesir Telefon Numarası: 266 4882241 Faks Numarası: - E-mail Adresi: narliokulu@hotmailcom Web Adresi: Narlı İlköğretim Okulu Narlı İlköğretim Okulu Resimleri Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|