|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gürağaç, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Gürağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaGürağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Gürağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Gürağaç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gürağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1926 yılında tek derslik olarak eğitime başlayan okulumuz 1938 ve 1955 yıllarında yapılan birer derslik ilavesi ile üç dersliğe çıkarılmış ve 1978 yılında yapılan ilave iki derslik ile beş derslikli- beş sınıflı olmuştur ![]() ![]() 1980 yılında ihtiyaç gözönüne alınarak köy tüzel kişiliğine ait binada üç sınıflı olarak ortaokul açılmış ve 1990 yılına kadar eğitim öğretime devam etmiştir ![]() 1990 yılında ayrı binalarda eğitim öğretim yapılarak ilk ve ortaokul yine ayrı binalarda kalmak üzere okulumuz ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() Okulumuza ilk öğrenci kaydı 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1992 yılı temmuz ayında mevcut ilkokul binasının yanındaki 2500 m2 ![]() ![]() ![]() OKULUN YERLEŞİM YERİ Yaklaşık 1500 yıllarında Emir Yörüklerinin, hayvancılık ve tarıma elverişli buldukları için yerleştikleri bu yerler oldukça sık ağaçlık olduğundan "Gürağaç" ismini almıştır ![]() Cumhuriyetin ilk yıllarında arazisi içinden linyit kömürü çıkması sonucu G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gürağaç köyü 1992 yılında yapılan referandum sonucu belediyelik olmuş ve belde statüsü kazanmıştır ![]() Beldenin iş imkanlarının olmaması ve dış göç nedeniyle nüfus devamlı azalmaktadır ![]() ![]() Gürağaç beldesi Tavşanlı'ya 15 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gürağaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 629 60 49 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guragacio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: guragac_ioo@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gürağaç İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|