Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, ilköğretim, kaynak, merkez, okulu, sevil

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Hakkında - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Resimleri - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu İletişim

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1966-1967 Öğretim yılında eski adı Kâtip Çelebi İlkokulu, yeni adı Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki barakalarda eğitim ve öğretime başlamıştır

Kâtip Çelebi İlkokulunun barakaları yetersiz kaldığından şimdiki Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi'nin (eski Sanat Okulu) bahçesinde ek olarak iki sınıf eğitim yapmıştır Üç eğitim ve öğretim yılı aynı binada kalmıştır Bu süre içinde bu günkü okul sahasının istimlâk çalışmaları başlamış, sonuçta 4459,75 m2 saha istimlâk edilmiştir İstimlâk edilen alana bina inşaatı çalışmaları başlamış, 550 m2 alana bina yapılmıştır

1972-1973 öğretim yılında Pamukkale Lisesi olarak adı değiştirilmiştir Bina bu bahçenin yetersizliğinden 1973-1974 öğretim yılında lise uygulamasında vazgeçilmiş ve lise öğrencileri Denizli Lisesi'ne aktarılmış ve okulun adı Pamukkale Orta Okulu olarak eskiye dönmüştür

Şu anda ek binamızın ve üst bahçemizin bulunduğu alan bedeli dernek tarafından ödenerek istimlâk edilmiş ve okula kazandırılmıştır Bina yetersizliği nedeniyle istimlâk edilen arsa üzerine ilimiz hayırseverlerinden Sayın Mustafa Kaynak tarafından bodrum ve 12 dershane olmak üzere ek bina yapımına Aralık 1995'te başlanmış, 12 Ekim 1996 tarihinde bitirilerek teslim edilmiş olup; okulun adı Sevil Kaynak İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 000 00 00
Okul Santral: 258 241 08 89
Okulun Faksı: 258 263 75 44
Okulun Adresi: Saltak Caddesi Eski Cezaevi Yanı
Okulun Web Adresi: http://sevilkaynakioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 375938@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com