|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, ilköğretim, kaynak, merkez, okulu, sevil |
![]() |
Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliSevil Kaynak İlköğretim Okulu Hakkında - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Resimleri - Sevil Kaynak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1966-1967 Öğretim yılında eski adı Kâtip Çelebi İlkokulu, yeni adı Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki barakalarda eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Kâtip Çelebi İlkokulunun barakaları yetersiz kaldığından şimdiki Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi'nin (eski Sanat Okulu) bahçesinde ek olarak iki sınıf eğitim yapmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1972-1973 öğretim yılında Pamukkale Lisesi olarak adı değiştirilmiştir ![]() ![]() Şu anda ek binamızın ve üst bahçemizin bulunduğu alan bedeli dernek tarafından ödenerek istimlâk edilmiş ve okula kazandırılmıştır ![]() ![]() Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 000 00 00 Okul Santral: 258 241 08 89 Okulun Faksı: 258 263 75 44 Okulun Adresi: Saltak Caddesi Eski Cezaevi Yanı Okulun Web Adresi: http://sevilkaynakioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 375938@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|