![]() |
Üzümlü İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaÜzümlü İlköğretim Okulu Hakkında - Üzümlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Üzümlü İlköğretim Okulu Resimleri - Üzümlü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Üzümlü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Okul İdaresi,Personel,Veli İşbirliği içinde öğrenim kalitesini arttırmak ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin bilgili,becerili,kendine güvenen,saygılı,çağdaş ve Atatürkçü bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ![]() Üzümlü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6655295 Okulun Faksı: 252 6655295 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: uzumluilkogretim@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 150 - İlçe Merkezine Uzaklığı 16 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 250 TL Üzümlü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|