|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, borsası, ilköğretim, merkez, okulu, ticaret |
![]() |
Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarTicaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında öğretime açılmıştır, açıldığının 2 ![]() ![]() ![]() Bilişim teknolojileri sınıfı Ticaret Borsasının Ağustos 2005 tarihinde bağışladığı 15 adet Bilgisayar ile oluşturulmuştur ![]() Fen ve Teknoloji laboratuarı Yine Ticaret Borsamızın Katkılarıyla kurulmuştur ![]() Okul Kütüphanemiz hiç yokken 2004-2005 öğretim yılında başlatılan ve halen devam eden KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI sayesinde 5000'den fazla kitap sayısına ulaşılmış; Kütüphane rafları ve bilgisayarı veli katkılarıyla temin edilerek öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır ![]() Anasınıfımızın hiçbir eksik ve ihtiyacı yoktur ![]() Atatürk Büstümüzün mermer kaidesi veli katkısıyla yenilenmiştir ![]() Okul Bahçemizin ağaçlandırılması tamamlanmış ve çimlendirilmiştir ![]() ![]() Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 2136474 - 2146934 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hattatkarahisar Mah ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://aftiborio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: atibor03@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|