Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, borsası, ilköğretim, merkez, okulu, ticaret

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu İletişim

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında öğretime açılmıştır, açıldığının 2 yılında ikili öğretime geçmiş ve halen burasa eğitim öğretime devam etmektedirOkulumuz bünyesinde 10 derslik, 21 şube, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 okul öncesi dersliği, 1 rehberlik servisi, 1 hizmetli odası, 1 kütüphane, 1 fen ve teknoloji laboratuvarı, 1 teknoloji ve tasarım dersliği,1 bilişim teknolojisi sınıfı, 1 müzik dersliği, spor salonu, çok amaçlı salon, kız-erkek soyunma odaları, satranç odası ve tuvaletler mevcuttur

Bilişim teknolojileri sınıfı Ticaret Borsasının Ağustos 2005 tarihinde bağışladığı 15 adet Bilgisayar ile oluşturulmuştur

Fen ve Teknoloji laboratuarı Yine Ticaret Borsamızın Katkılarıyla kurulmuştur

Okul Kütüphanemiz hiç yokken 2004-2005 öğretim yılında başlatılan ve halen devam eden KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI sayesinde 5000'den fazla kitap sayısına ulaşılmış; Kütüphane rafları ve bilgisayarı veli katkılarıyla temin edilerek öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır

Anasınıfımızın hiçbir eksik ve ihtiyacı yoktur

Atatürk Büstümüzün mermer kaidesi veli katkısıyla yenilenmiştir

Okul Bahçemizin ağaçlandırılması tamamlanmış ve çimlendirilmiştir

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 2136474 - 2146934
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hattatkarahisar Mah 14 Sok Arkası No:7
Okulun Web Adresi: http://aftiboriomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: atibor03@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com