|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, okulu, şehitler |
![]() |
Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliŞehitler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehitler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehitler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehitler İlköğretim, Lise Öğrenci Yurdu Yaptırma Yaşatma Derneği adıyla 1998 yılında yapılmaya başlanmıştır ![]() İnşaat çalışmaları sırasında kaza sonucu bir kişi vefat ettiği için okul yapımına bir yıl ara verilmiştir ![]() ![]() Başlangıçta beş sınıf öğretmeni ile eğitim öğretime başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci yıl 280, ikinci yıl 320, üçüncü yıl 485 öğrenci ve Anasınıfı birinci yıl 10, ikinci yıl 10, üçüncü yıl 25 öğrenci, 31 personelle eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz Denizli Merkez Gümüşler Beldesi Gültepe Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz dört katlı, 18 derslik, 2 laboratuar ve bölümlerden oluşmaktadır ![]() ![]() Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 - 3770151 Okulun Faksı: 258 - 3774443 Okulun Adresi: Gültepe Mahallesi 4576 sokak ![]() Okulun Web Adresi: http://denizlisehitler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 954132@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|