Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, okulu, şehitler

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehitler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehitler İlköğretim Okulu İletişim

Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Şehitler İlköğretim, Lise Öğrenci Yurdu Yaptırma Yaşatma Derneği adıyla 1998 yılında yapılmaya başlanmıştır

İnşaat çalışmaları sırasında kaza sonucu bir kişi vefat ettiği için okul yapımına bir yıl ara verilmiştir Daha sonra müteahhit ve çalışanlar değiştirilerek yapımına devam edilmiştir2003–2004 eğitim öğretim sezonunda okulumuz açılmıştır

Başlangıçta beş sınıf öğretmeni ile eğitim öğretime başlanmıştır Daha sonra Gültepe Reşat Vural İÖO öğrencilerinden 5678 sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile beraber okulumuza nakil olmuşlardır

Birinci yıl 280, ikinci yıl 320, üçüncü yıl 485 öğrenci ve Anasınıfı birinci yıl 10, ikinci yıl 10, üçüncü yıl 25 öğrenci, 31 personelle eğitim öğretime devam etmektedir

Okulumuz Denizli Merkez Gümüşler Beldesi Gültepe Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde bulunmaktadır Bulunduğu konum itibarı ile sanayi bölgesine yakın olduğu için velilerimizin çoğunluğu işçi kesiminden oluşmaktadır Öğrenci velilerimiz sosyo ekonomik yönden orta düzeydedir

Okulumuz dört katlı, 18 derslik, 2 laboratuar ve bölümlerden oluşmaktadır Halen okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı ve 30 personel görev yapmaktadır

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 - 3770151
Okulun Faksı: 258 - 3774443
Okulun Adresi: Gültepe Mahallesi 4576 sokak No:3 Gümüşler
Okulun Web Adresi: http://denizlisehitlermebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 954132@mebgovtr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com