|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, okulu, toki |
Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliTOKİ İlköğretim Okulu Hakkında - TOKİ İlköğretim Okulu Tanıtım - TOKİ İlköğretim Okulu Resimleri - TOKİ İlköğretim Okulu İletişim ![]() TOKİ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz TOKİ İlköğretim Okulu internet sayfası yepyeni yüzüyle siz değerli öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hizmetinde Herşey eğitim için parolasıyla çıktığımız bu keyifli yolculuğumuzda bizlerle beraber olan siz değerli Denizli halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz TOKİ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 251 53 20 (Santral) Okulun Faksı: Okulun Adresi: TOKİ İlköğretim Okulu: Karşıyaka Mahallesi Okulun Web Adresi: http://denizlitokiilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 970845@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok TOKİ İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|