Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, karlı, kütahya, okulu, tavşanlı

Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Karlı İlköğretim Okulu Hakkında - Karlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karlı İlköğretim Okulu Resimleri - Karlı İlköğretim Okulu İletişim

Karlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, 1964 yılında köy tüzel kişiliğine ait bir arsa üzerine bir katlı ve tek derslikli olarak inşa edilmiş ve birçok kez onarımdan geçmiştir Okul bahçesi içerisinde lojman, tuvalet ve depo bulunmaktadır
Birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam eden okul, 1998 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması sonucunda taşımalı eğitime geçmiştir Okulumuzda 3 sınıfı tamamlayan öğrencilerimiz 27 km uzaklıkta bulunan Tavşanlı'ya bağlı Çukurköy İÖO'na taşınmaktadır

Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 6423055
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karlıköy
Okulun Web Adresi: http://karliiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: karliio2009@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Karlı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com