|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, karlı, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaKarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Karlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karlı İlköğretim Okulu Resimleri - Karlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1964 yılında köy tüzel kişiliğine ait bir arsa üzerine bir katlı ve tek derslikli olarak inşa edilmiş ve birçok kez onarımdan geçmiştir ![]() ![]() Birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam eden okul, 1998 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması sonucunda taşımalı eğitime geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6423055 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karlıköy Okulun Web Adresi: http://karliio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: karliio2009@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|