|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
firdevs, gülsafa, ilköğretim, izmir, kapancıoğlu, karşıyaka, okulu |
![]() |
Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirGülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Gülsafa – Firdevs KAPANCIOĞLU adlı kardeşler tarafından yaptırılmış olup, 2002 Nisan ayında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2007 – 2008 Eğitim – Öğretim yılından itibaren derslik sistemine geçilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bölümleri *Fen ve Teknoloji Laboratuarı *Bilişim Teknolojileri laboratuarı *Çok amaçlı salon *1 futbol sahası *1 basketbol sahası *1 öğrenci kantini Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 361 22 54 - 361 08 22 Okulun Faksı: 232 361 01 20 Okulun Adresi: 7563/1 SK ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: gulsafafirdevs@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gülsafa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|