|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, hondular, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hondular İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hondular İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hondular İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hondular İlköğretim Okulu Resimleri - Hondular İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Hondular İlköğretim Okulu http://hondular ![]() ![]() ![]() [Telefon: 266 667 10 54 ] [Fax ] [E-Posta:651352@meb ![]() ![]() [ADRES: Hondular Köyü/DURSUNBEY ] Müdür AdSoyad Kadir KOZAN PERSONEL SAYISI Müdür Baş Yrd ![]() Müdür Yrd ![]() Müdür Yet ![]() Sınıf öğretmeni Bayan 1 Bay 0 Branş Öğretmeni Bayan 0 Bay 0 Söz ![]() Okul Önc ![]() ![]() Usta Öğretici 0 Memur 0 Yrd ![]() Yerleşim Yeri Köy İl Uzaklık 94 km İlçe Uzaklık 16 km Lojman Durum VAR-DOLU Ortalama Konut Kirası 0 Bilgisayar Laboratuarı YOK Lab ![]() İdari ve Diğer amaçlarla Kullanılan Bilgisayar 2 Isınma Şekli SOBA Hondular İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: HONDULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HONDULAR KÖYÜ Telefon Numarası: 2666671054 Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:BALIKESİR - DURSUNBEY - Hondular İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|