|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abacı, erdal, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Erdal Abacı İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erdal Abacı İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirErdal Abacı İlköğretim Okulu Hakkında - Erdal Abacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Erdal Abacı İlköğretim Okulu Resimleri - Erdal Abacı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Erdal Abacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Erdal Abacı İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Erdal Abacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222375676 Okulun Faksı: 2222279293 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://erdalabaciioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968638@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ozan pakel Okulun Ulaşım Bilgileri: Organize Sanayi ve Sultandere yönüne giden 6 -44 - 57 numaralı halk otobüsleri ve 44 - 6 nolu kırmızı renkli minibüsler okulun çok yakınından geçerler ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Erdal Abacı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|