Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, kavacık, okulu

Kavacık İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kavacık İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kavacık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kavacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kavacık İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN TARİHÇESİ

aaaaOkulumuz, 1936 yılında 3, daha sonra 1948 yılında 5 sınıflı ilkokul olarak eğitim-öğretim vermeye başlayamıştır Bununla yetinilmeyip köyümüzde 1976 yılında bir kahvehane köşesinde ortaokul açılmıştır Bu ortaokul, köylülerin imece usulü çalışmasıyla yapılmış olan kuran kursu çeşitli tadilatlarla 3 adet derslik, bir adet öğretmenler odası ve bir adet idareci odasına dönüştürülerek yapılmıştır 2005' te, yapılan yeni binaya ilkokul taşınmış ve ortaokul ile birleşerek 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 12/07/1995 tarih ve 311/3157 sayıları ekinde gönderilen Valilik Makamının Onayı ile civar köylerden 12 köyün öğrencilerinin de taşınması ile merkez kavacık öğrencileri ile beraber 8 sınıflı ilköğretim okulu olmuştur

aaaa Okulumuzda Normal eğitim yapılmaktadır Okulumuza taşımalı sistemle Dursunbey İlçesi'nin Beyce, Ericek, Meydançayırı, Karakaya, Veliler, Gölcük, Şabanlar, Umurlar, Süleler, Hamzacık Köyleri ile Kepsut İlçesi'nin Çalkandil ve ,Kepekler Köyü gelmektedir Sosyal Yardımlaşma Projesi kapsamında Kaymakamlık Makamınca öğle yemeği öğrncilerimize bedava verilmektedir Okulumuz, 12 sınıfla 12 şubede 285 öğrenciye 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 anasınıfı öğretmeni, 6 sınıf öğretmeni ve 8 branş öğretmeni Ayrıca anasınıfı olmadığı için müdür yardımcısı odasını anasınıfına çevirerek 1 anasınıfı öğretmeni ile 15 öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir

aaaaOkulumuzun binasının yetmemesi nedediyle, okulumuzda birçok bölüm bulunmamaktadır Ancak daha verimli bir eğitim için mevcut binaya ek bir binanın yapılması ihtiyacı duyulmaktadır Bu projede bahçe duvar ve bahçe düzenlemesi de bulunmkatadır(Parke taşı veya Asfalt) Bu proje tamamlandığında bütün bölümleri olan, bahçe düzenlemesi yapılmış bir ortamda hizmet vermiş olacağız

MİSYON-VİZYON

Misyonumuz:

İlköğretimde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, kimliğine ve değerlerine sahip çıkan Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir

Vizyonumuz:

Kavacık İlköğretim Okulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken,

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak,
Öğrencilerimizin aile, millet ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sevgi dolu bir ortam sağlamak,
Eğitime, öğretime göre öncelik vermek,
Disiplinler arası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissettirmek,
Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek,
Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek,
Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak,
Milli bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak,
önde gelen hedeflerimizdendir

Değerlerimiz ve İlkemiz:

Sevgi,
Hoşgörü,
Dürüstlük,
Katılımcılık,
Şeffaflık,
Toplumsal sorumluluk,
Birlikte yaşama azmidir

Kavacık İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kavacık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kavacık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kavacık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kavacık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KAVACIK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KAVACIK KÖYÜ

Telefon Numarası: 2666727564

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Kavacık İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com