![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Okulumuz, 1974 yılında 5 sınıflı okul olarak yapılmış ve aynı tarihte faaliyetine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ VİZYONUMUZ @ Atatürk İlköğretim Okulu olarak: ÖğrencİlerİnİN DavranIş ve akademİk başarIlarI yönündeN en gözde kurum olmak @ MİSYONUMUZ @ Atatürk İlköğretim Okulu olarak: Kendini tanıyan ve ne yapmak istediğini bilen, toplumsal bilince ve sorumluluğa sahip, işbirliğine, yeniliğe açık, yaratıcı, olumlu ve yapıcı, Atatürkçülüğü sadece söylemde değil bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek için varız ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Orta Mah ![]() Telefon Numarası: 4662121708 Faks Numarası: 4662122454 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Artvin Atatürk İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|