|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, hacı, ilköğretim, nezire, odunpazarı, okulu, sarıkamış |
![]() |
Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222372360 Okulun Faksı: 2222372362 Okulun Adresi: 71 Evler Mahallesi Hızırer Sokak No:83 Odunpazarı/Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://hacineziresarikamis ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970220@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Hacı Mevlüt KILIÇ Okulun Ulaşım Bilgileri: 15/25 nolu minibüslerin son durağı, kırmızı ve mavi renkli 25 ile 43 numaralı belediye otobüslerin güzergahı üzerindedir ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|