Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, hacı, ilköğretim, nezire, odunpazarı, okulu, sarıkamış

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu İletişim

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222372360
Okulun Faksı: 2222372362
Okulun Adresi: 71 Evler Mahallesi Hızırer Sokak No:83 Odunpazarı/Eskişehir Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://hacineziresarikamismebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 970220@mebk12tr
Okulun Müdürü: Hacı Mevlüt KILIÇ
Okulun Ulaşım Bilgileri: 15/25 nolu minibüslerin son durağı, kırmızı ve mavi renkli 25 ile 43 numaralı belediye otobüslerin güzergahı üzerindedir Minibüsler ile 5 dakikada bir belediye otobüsü ile 25 dakikada bir ulaşım sağlanmaktadır Ayrıca ankara çevre yoluna 250 metre uzaklıkta olup bu güzergahtaki araçlar ile de ulaşım sağlanmaktadır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com