|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, mustafa, okulu, paşa |
![]() |
Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliMustafa Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Paşaİlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz adını Mustafa Paşa İlkokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden almıştır ![]() ![]() 1994-1995 yılında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan ikinci bina 8 derslikle eğitime açılmıştır ![]() ![]() 2008-2009 yılında M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda şu anda, 1 müdür, 1 müdür baş yardımcısı, 3 müdür yardımcısı, 32 sınıf öğretmeni, 25 branş öğretmeni ile 6 okul öncesi öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlere bağlı, fikri hür, irfanı hür, kendisini geliştirebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, paylaşımcı, süreç sonunda paydaşları mutlu edecek, toplumsal olaylara çözüm üreten, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir ![]() Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: MUSTAFA PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUSTAFA PAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626412706 Faks Numarası: 2626446747 E-mail Adresi: Web Adresi: - Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|