|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahsen, bilgileri, budak, ilköğretim, kandıra, kocaeli, kırkarmut, okulu, şehit |
![]() |
Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra KocaeliKırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Hakkında - Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Tanıtım - Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Resimleri - Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu İletişim Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Tanıtımı: Okulumuz 1995-1996 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiştir 2009-2010 eğitim-öğretim yılında 17 yerleşim biriminden taşıma ile 2 yerleşim biriminden yürüyerek gelen Ana Sınıfı ile birlikte toplam 183 öğrenciye eğitim-öğretim hizmeti sunmaktadır ![]() Okulumuz iki binadan oluşmaktadır ![]() Okulumuzda iki futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, iki adet oyun parkı, konferans salonu, masa tenisi odası, kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, kantin ve yemekhane bulunmaktadır ![]() Coğrafi konum olarak Kandıra ile İzmit arasında kalan okulumuz Kandıra'ya 12 km ![]() ![]() Okulumuza, vatani hizmetini Şırnak’ta yerine getirirken 13 kasım 1993 tarihinde Düztepe Bölgesi kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir grup bölücü teröriste karşı yaptığı operasyonda görevini büyük bir cesaret ifa ederken şehit düşen kandira İlçesi İncecik Köyü Bağdetler Mahallesi’nden Piyade Onbaşı Ahsen Budak’ın adı verilmiştir ![]() Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: KIRKARMUT ŞEHİT ER AHSEN BUDAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kırkarmut Köyü Kandıra Kocaeli Telefon Numarası: 2625740240 Faks Numarası: 2625740240 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|