|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, mustafa, okulu, üstündağ |
![]() |
Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliMustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu İletişim Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Tarihçesi: Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu 2002–2003 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() Okulumuz, Yenikent Mahallesinde, Mutlukent – Emlakbank konutları yanında yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİKENT MAH ![]() Telefon Numarası: 2627211151 Faks Numarası: 2627211159 E-mail Adresi: Web Adresi: - Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|