|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, menteş, okulu, sandıklı |
![]() |
Menteş İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Menteş İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarMenteş İlköğretim Okulu Hakkında - Menteş İlköğretim Okulu Tanıtım - Menteş İlköğretim Okulu Resimleri - Menteş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Menteş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Menteş ilköğretim okulu 1928 -1929 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmış ve o tarihten beri okula adını veren kasabada faaliyetine devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ İlçemizde bulunan İlköğretim Okulları arasında gözde bir okul olmak ![]() VİZYONUMUZ Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, çağdaş bir eğitim merkezi olmak ![]() Menteş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sandıklı Okulun Telefonu: (272) 526 60 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hürriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Num ![]() Okulun Web Adresi: http://mentesilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439196@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Menteş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|