![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Meram KonyaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Alavardı Mahallesi’nde bulunmaktadır ![]() ![]() Alavardı İlkokulu olarak geçici binada 3 derslik, 1 müdür, 6 öğretmen, 1 hizmetli ve 212 öğrenci ile eğitim öğretim hayatın başlamıştır ![]() 1980-1981 öğretim yılında dernek tarafından alınan şimdiki okulun bulunduğu arsa üzerine geçici 2 derslik yapılmış, 3 muhtarın evinde de 2 olmak üzere 5 derslikli, 10 öğretmen , 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 2 hizmetli ve 317 öğrenci sayısına ulaşmıştır ![]() 27/5/1981 tarihinde 5 derslikli olarak 6500 TL ye ihale edilen okul binası 4 ay gibi kısa bir sürede bitirilerek 01/12/1981 tarihinde 5 derslik, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 10 öğretmen, 2 hizmetli, 420 öğrenci ile hizmete girmiştir ![]() Adını Alışı Okulun ilk başta Alavardı Mahallesi İlkokulu olarak belirlenmiş, daha sonra Atatürk’ün Doğumunun 100 ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALAVARDI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323230711 Faks Numarası: 3323230775 E-mail Adresi: meramataturk42@hotmail ![]() Web Adresi: - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|