|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, izmir, menemen, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Menemen İzmirCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1970 Yılından sonra Menemen İsmet İnönü mahallesinin kıraç mevkisi hızlı bir şekilde yerleşim alanı haline gelmeye başlamış ve binalar giderek artmıştır ![]() ![]() ![]() Bu durum karşısında Şehit Kemal İlköğretim Okulu’nun kapasitesi yetersiz kalmaya başlamış ve okula gidip gelen öğrenciler için de İzmir-Çanakkale karayolu ile İzmir-Manisa demir yolu tehlikeli olmaya başlamıştır ![]() ![]() ![]() Budan sonra 1976 yılı içinde okul binası,İnşaat Mühendisi Seha KIRATLI YA ihale edilerek okul İşaatına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Bayramında açılmış olmasından dolayı adı Cumhuriyet İlköğretim okulu olmuş ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Dört bina ve ikişer katlıdır ![]() ![]() OKUTULAN ŞEÇMELİ DERSLER : 1, 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRENCİ BAŞARILARI : Eğitim ve Ögretim’deki başarı oranı %99 ‘dur ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 832 13 03 Okulun Faksı: 232 831 55 66 Okulun Adresi: İsmet İnönü Mah ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Cumhuriyet İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 585214@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|