|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kandıra, kocaeli, okulu, yusufca |
![]() |
Yusufca İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusufca İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra KocaeliYusufca İlköğretim Okulu Hakkında - Yusufca İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusufca İlköğretim Okulu Resimleri - Yusufca İlköğretim Okulu İletişim Yusufca İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yusufca İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1965 tarihinde 2 derslikli olarak yapılan Yusufça Köyü İlkokulu, ilk öğretmeni Sami KORAL ve 36 öğrencisi ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() 2001-2002 Eğitim Öğretim yılına 156 öğrenciyle başlayan Yusufça İlköğretim Okulu yıl sonunda 19 mezun vermiştir ![]() ![]() ![]() Yusufca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: YUSUFCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUSUFÇA KÖYÜ Telefon Numarası: 2625823204 Faks Numarası: 2625823204 E-mail Adresi: Web Adresi: - Yusufca İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|