|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, küçükköylü, mnuri, okulu, selçuklu |
M.Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
M.Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaMnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Hakkında - Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Tanıtım - Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Resimleri - Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu İletişim Mnuri Küçükkoylu İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mnuri Küçükkoylu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mnuri Küçükkoylu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mnuri Küçükkoylu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mnuri Küçükkoylu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Tarihçesi: Mehmet Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu, “Kendi Okulunu Kendin Yap” kampanyası kapsamında, şehrimizin sarraf eşrafından Mehmet Nuri Küçükköylü anısına, eşi Emine Hanım tarafından, Konya İli Selçuklu İlçesi dört nolu gecekondu önleme bölgesinde yaklaşık 10000 metrekarelik arsa üzerine özel bir planla 1987 yılında yapımına başlanmış, 1988 yılında bitirilerek Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiş, 1988-1989 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır Bölgemizdeki yeni yapılanmalar öğrenci mevcudumuzun artmasına sebep olduğundan ek bina ihtiyacı doğmuş, 1998 yılında yapılan inceleme sonucunda ek bina yapımına başlanmış ve 1999 yılında tamamlanarak teslim edilmiştir Ek binamızın hizmete girmesiyle okulumuzdaki derslik sayısı 30 olmuş, 2 Bilgi Teknolojisi Laboratuarı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Görsel Sanatlar Atölyesi, 1 Müzik Odası, 1 Sinevizyon odası, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, Kütüphane ve Spor salonu ile öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür başyardımcısı, 3 Müdür yardımcısı ile birlikte 79 öğretmen görev yapmaktadır Okulumuzun büro işlerinde 1 memur, diğer işlerinde ise 5 ücretli personel görev yapmaktadır Okulumuzda 2009-2010 öğretim yılında 110 tanesi Ana sınıfında olmak üzere 1870 öğrenci öğrenim görmektedir Okulumuza adını veren Mehmet Nuri Küçükköylü, 1915–1985 yılları arasında yaşamış, şehrimizin sarraf eşrafından hayırsever bir insandır Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: MNURİ KÜÇÜKKOYLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZALİ MAHALLESİ ERENKAYA CADDESİ NO:3342070 SELÇUKLU/KONYA Telefon Numarası: 3322483435 Faks Numarası: 3322496177 E-mail Adresi: kucukkoyluokulster@gmailcom Web Adresi: - http://wwwmnkk12tr Mnuri Küçükköylü İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi almak için |
|