Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilbayır

Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Bilgileri

Okulun Adı : Yeşilbayir İlköğretim Okulu

Adresi : Hürriyet Mah Cumhuriyet Cad 32Sok No:1 PK:07195 Döşemealtı– ANTALYA

Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır

Öğretim Şekli : Normal (tekli)

Müdürü : Mehmet ATEŞ

Okutulan Yabancı Diller :İngilizce

Kitaplıktaki Kitap Sayısı :

Telefon Numaraları 0242)443 12 20 (Faks):443 18 78

OKULUN BİNA DURUMU

Okulumuzun Bina özellikleri:

Derslik ve Laboratuarlar :
Yeşilbayır İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilbayır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YEŞİLBAYIR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: HÜRRİYET MAHCUMHURİYET CADYEŞİLBAYİR-ANTALYA

Telefon Numarası: 2424431595

Faks Numarası: 2424431878

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi:Yeşilbayır İÖO

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com