|
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilbayır |
Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilbayır İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilbayır İlköğretim Okulu Bilgileri Okulun Adı : Yeşilbayir İlköğretim Okulu Adresi : Hürriyet Mah Cumhuriyet Cad 32Sok No:1 PK:07195 Döşemealtı– ANTALYA Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır Öğretim Şekli : Normal (tekli) Müdürü : Mehmet ATEŞ Okutulan Yabancı Diller :İngilizce Kitaplıktaki Kitap Sayısı : Telefon Numaraları 0242)443 12 20 (Faks):443 18 78 OKULUN BİNA DURUMU Okulumuzun Bina özellikleri: Derslik ve Laboratuarlar : Yeşilbayır İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilbayır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: YEŞİLBAYIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAHCUMHURİYET CADYEŞİLBAYİR-ANTALYA Telefon Numarası: 2424431595 Faks Numarası: 2424431878 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Yeşilbayır İÖO Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|