|
|
Konu Araçları |
beylerbeyi, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, sarayköy |
Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy DenizliBeylerbeyi İlköğretim Okulu Hakkında - Beylerbeyi İlköğretim Okulu Tanıtım - Beylerbeyi İlköğretim Okulu Resimleri - Beylerbeyi İlköğretim Okuluİletişim Eğitim –Öğretime 1945 yılına kadar köy odasında devam edilmiştir1945-1946 öğretim yılında yeni yapılan okul binasına taşınmıştır1979-1980 Öğretim yılında Ortaokul açılmıştır21 Aralık 1979 yılında ilkokul binası yanındaki özel şahsa ait bir binada ortaokul eğitime başlamıştır 1980 yılında yeni ilkokul binasının zemin katı tamamlanmış ve ilkokul buraya taşınmıştır1980-1981 yılından itibaren ortaokul,ilkokulun eski binasında hizmet vermeye başlamıştırİki okul 02092004 tarihinde birleşerek Beylerbeyi İlköğretim Okulu’na dönüştürülmüştür1997 yılında binanın 1katı tamamlanmış ve 9 derslik olarak oluşturulmuştur1997-1998 yılından itibaren tüm öğrencilerimiz aynı binada eğitim öğretimini sürdürmektedir 2000 yılında okulumuzun bodrum katı işlenerek dört derslik kazandırılmış;burada fen ve teknoloji laboratuarı,işlik,anasınıfı ve arşiv bölümleri oluşturulmuştur1945 yılında yapılan kerpiçten bina yıkılıp bahçe düzenlemesi yapılmıştır 2001 yılında okulumuzun kalorifer tesisatı ve kazan dairesi yaptırılarak kaloriferli ısınma sistemine geçilmiştirKöy desteğiyle okulun fiziki eksiklikleri tamamlanmıştır2004 yılında Kaymakamlık Makamının desteğiyle su problemi çözülmüştür Beylerbeyi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy Okulun Telefonu: 258 421 6076 Okulun Faksı: Okulun Adresi: BEYLERBEYİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://beylerbeyiiomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 332538@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beylerbeyi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|