Nakipoğlu İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nakipoğlu İlköğretim Okulu Karatay KonyaNakipoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nakipoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Nakipoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Nakipoğlu İlköğretim Okulu İletişim Karatay Nakipoğlu İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatay Nakipoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatay Nakipoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatay Nakipoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karatay Nakipoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Nakipoğlu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okul1895 tarihinde Nakipoğullarıdan Hacı İbrahim Efendi tarafından yaptırılmış olup adına da Nakipoğlu ismi verilmiştirBaşlangıçta üç derslik ve ahşap olup dershaneler küçük ve dardı,bahçesi de küçüktü yan taraftaki bahçe daha sonra alınarak okul bahçesine ilave edilmiş, okul ve bahçesi genişletilmiştirÖğrenciler bu okulda 1,2 ve 3'cü Sınıfları okurlardı Okulumuz bir ara Şarkikaraağaç pansiyonu olarak hizmet vermiş, daha sonra Anafartalar ilkokulu olarak ismi değişmiş ve bir süre o adla hizmet vermiştirDaha sonra üç derslik yıprandığı için okul bahçesinin doğu kısmına 1953 yılında halk tarafından okul koruma derneği yardımı ile güneydeki 3 derslikli bina yaptırılmıştırBu gün kullanılan L tipi şeklindeki durum 1983 – 1984 öğretim yılında okul koruma derneği ,okul aile birliği katkılarıyla 3 derslikli binanın yanına 2 küçük ilave daha yaptırılmıştır Okulumuz halen 5 derslik 1 Müdür 1 Müdür Yrd 1 Öğretmenler odası ve 1 Bilgisayar odası 1 kütüphane ve 1 araç odasından oluşmaktadır Nakipoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARATAY NAKİPOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAĞEVLİYE MAHALLESİ CİZRELİ SOKAK NO:33 KARATAY Telefon Numarası: 3323512686 Faks Numarası: E-mail Adresi: nakipoioogmailcom Web Adresi: - Nakipoğlu İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|