|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
demirel, espiye, giresun, ilköğretim, okulu, süleyman |
![]() |
Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Espiye Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Espiye GiresunSüleyman Demirel İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Giresun Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süleyman Demirel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / ESPİYE Adı: SÜLEYMAN DEMİREL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAM MAHALLESİ BONCUKÇU MEVKİİ ESPİYE/GİRESUN Telefon Numarası: 4546113218 Faks Numarası: 4546114509 Okulumuz 1998 yılı eylül ayında Eğitim-Öğretime açılmış olup, okul binası dönemin Espiye Kaymakamı İsmet BAYHAN önderliğinde devlet-vatandaş işbirliği ile yapılmış,yine o tarihte Cumhurbaşkanı olan Süleyman DEMİREL 'in ismi verilmiştir ![]() Açılışı ile birlikte halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan okulumuz Espiye deki ilköğretim faaliyetlerinde pek çok ilklerin başlatıcısı olmuş,önemli başarılara imza atmıştır ![]() ![]() Misyon: Öğrencilerimize ,Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ilköğretimin amaçlarında belirtilen nitelikleri kazandırmak, başarılı ve örnek bir eğitim kurumu olarak çalışmalarımızla çevremize yön vermektir ![]() ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|