|
|
Konu Araçları |
erol, ilköğretim, izmir, menemen, okulu, tarakçıoğlu |
Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Menemen İzmirErol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu İletişim Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu, 1995 yılında hayırsever Erol Tarakçıoğlu tarafından 2 katlı, 12 derslikli bir bina olarak yaptırılmıştır Aynı yıl inşaatı tamamlanan Okul 1995-1996 Eğitim Öğretim yılında açılarak, 1-5 sınıflarda “Normal Öğretim” şeklinde hizmet vermiştir 1997 yılında zorunlu 8 yıl eğitime geçiş ile birlikte 2008 yılına kadar “İkili Öğretim” olarak hizmetine devam etmiştir 2006 yılının Mart ayında inşaatına başlanan 12 derslikli ek binanın 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında hizmete girmesiyle “Normal Öğretime” geçilmiştir Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 2328461960 Okulun Faksı: 2328461960 Okulun Adresi: Tarakçı Caddesi No:8 Atatürk Mahallesi Koyundere Beldesi Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Erol Tarakçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|