|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, beyazıt, ilköğretim, merkez, okulu, yıldırım |
![]() |
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Hakkında - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN KONUMU Okulumuz Akdeniz Bölgesinin turizm başkenti olan Antalya ilindedir ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Yıldırım Bayezid İlköğretim Okulunun açılışı 19 Eylül 1994’ te olmuştur ![]() ![]() ![]() Adını Osmanlı Padişahlarından Yıldırım Bayezid (1360 - 1403)’den almıştır ![]() Bina,1 müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası,2 öğretmenler odası, 15 derslik, fen laboratuarı, teknoloji ve tasarım atölyesi, kütüphane, rehberlik servisi,1 Bilgisayar,ana sınıfı, Teknoloji sınıfı ve bahçede okul kantininden oluşmaktadır ![]() ![]() Okulumuz eğitim öğretim faaliyetleri dışında sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyetlerde bulunmakta olup, bir çok başarı kazanmıştır ![]() Sportif ve sosyal etkinliklerde ise bir çok yarışma ve organizasyonlarda kupaları ve başarı belgeleri mevcuttur ![]() ![]() Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: YILDIRIM BEYAZIT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞAFAK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2422274383 Faks Numarası: 2422278995 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|