|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çakmak, fevzi, ilköğretim, maraşal, okulu, sincan |
Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında TCMİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SİNCAN MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAKİLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Türkiye Cumhuriyeti'nin çagdas uygarlik düzeyine ulasmasi için; Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamak, milli ve ahlaki degerlere sahip çıkabilen, Çevre ile topluma karşı duyarlı ve uyumlu, dürüst, kişilikli ve onurlu, ilköğretim seviyesinde yeterli bilgi birikimine ulaşmış, edindikleri bilgileri işleyebilen ve analiz edebilen, bilimsel ve teknolojik gelismeleri takip edip ayak uydurabilen , nitelikli ve çalışkan bireyler yetistirmektedir Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: MARAŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MÇakmak MBülbül Sk Sincan/Ankara Telefon Numarası: 3122708785 Faks Numarası: 3122767646 E-mail Adresi:249758@mebgovtr Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu < Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|