|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, melikşah, okulu, sincan |
Melikşah İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melikşah İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Melikşah İlköğretim Okulu Tanıtımı - Melikşah İlköğretim Okulu Resimleri - Melikşah İlköğretim Okulu Hakkında Melikşah İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Melikşah İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Melikşah İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Melikşah İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Melikşah İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: MELİKŞAH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GOP MAH AKÇA CAD NO:2 SİNCAN/ANKARA Telefon Numarası: 3122726565 Faks Numarası: 3122729671 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|