Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barbaros, bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu

Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Barbaros İlköğretim Okulu Hakkında - Barbaros İlköğretim Okulu Tanıtım - Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri - Barbaros İlköğretim Okulu İletişim

Barbaros İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım Şubesinin 2010 yılı yatırım programında yer alan 24 derslikli İlköğretim Okulu inşaatı tamamlanarak 07092010 tarih ve 15569 sayılı yazı ile eğitim öğretime açılması teklif edilmiştir

İlköğretim Okuluna 24092010 tarih ve 2010/3 nolu Milli Eğitim Komisyonu kararı ile ?Barbaros İlköğretim Okulu? ismi verilmiştir

Valilik Makamının 08102010 tarih ve 500/16267 sayılı olurlarıyla eğitim öğretime açılan Okulumuz 4 katlı ve doğal gaz kaloriferlidir 24 derslik dışında Fen ve Teknoloji Laboratuarı, Bilişim Teknolojileri Laboratuarı, Ana sınıfı ile zemin katta 250 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, kantin ve kafeterya bulunmaktadır

OKULUN İDARİ YAPISI:

Barbaros İlköğretim Okulu 2010-2011 öğretim yılına kurucu müdür Erkan ÇİL tarafından hazırlanmıştır 14032011 tarihinde okul müdürlüğü görevini Yüksel EROL devralmış ve halen bu görevi sürdürmektedir

Müdür yardımcılığına 2011 Ekim ayında Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Emine SARAÇ görevlendirilmiş, 10/06/2011 tarihinde Şevket ERDÖL görevi devralmış ve halen bu görevini sürdürmektedir

OKUL BİNASI VE BAHÇEDE YAPILAN ONARIM VB ÇALIŞMALAR: Okulumuz bahçe düzenlenmesi ve ağaç dikimi İl Emniyet Müdürlüğü tarafından projelendirilmiştir

Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 211 25 79
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk mah 5909 sok No:3
Okulun Web Adresi: http://manisabarbarosmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 973424@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com