|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
barbaros, bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaBarbaros İlköğretim Okulu Hakkında - Barbaros İlköğretim Okulu Tanıtım - Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri - Barbaros İlköğretim Okulu İletişim ![]() Barbaros İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım Şubesinin 2010 yılı yatırım programında yer alan 24 derslikli İlköğretim Okulu inşaatı tamamlanarak 07 ![]() ![]() ![]() İlköğretim Okuluna 24 ![]() ![]() ![]() Valilik Makamının 08 ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN İDARİ YAPISI: Barbaros İlköğretim Okulu 2010-2011 öğretim yılına kurucu müdür Erkan ÇİL tarafından hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür yardımcılığına 2011 Ekim ayında Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Emine SARAÇ görevlendirilmiş, 10/06/2011 tarihinde Şevket ERDÖL görevi devralmış ve halen bu görevini sürdürmektedir OKUL BİNASI VE BAHÇEDE YAPILAN ONARIM VB ÇALIŞMALAR: Okulumuz bahçe düzenlenmesi ve ağaç dikimi İl Emniyet Müdürlüğü tarafından projelendirilmiştir ![]() Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 211 25 79 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://manisabarbaros ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 973424@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|