|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akbilek, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, sincan, özkent |
![]() |
Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Resimleri - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz; adını açılış tarihi olan 1998 yılında Cumhuriyetin İlanının 75 ![]() ![]() ![]() O zamanki adı Mareşal Çakmak Mahallesi olarak anılan mahallenin nüfusunun hızla artması nedeniyle yakın çevrede başka okul olmadığından ilk yıllarda sınıf mevcutları çok yüksek olmuştur ![]() ![]() ![]() 6000 m 2 lik alan üzerine kurulan okulumuz giriş , iki kat ve bodrumdan oluşmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Önceleri Fuel oil ile ısıtma yapılmakta iken, 2006 yılından itibaren doğal gaz ile ısınmaya geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: ÖZKENT AKBİLEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ANDİÇEN MAHALLESİ UĞUR SK ![]() Telefon Numarası: 3122632710 Faks Numarası: 3122632710 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|