|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, genç, gözertepe, ilköğretim, köyü, okulu |
Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Genç Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Genç BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Genç'tekii İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Genç'teki İlköğretim Okulları - Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu Bingöl Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gözertepe Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / GENÇ Adı: GÖZERTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖZERTEPE Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|