|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Arsası İbrahim DOKUYUCU isimli hayırsever tarafından bağışlanan okulumuz 1959 yılında İmar ve İskân Bakanlığı tarafından tek katlı betonarme karkas olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() Şehrin büyümesi, nüfusun artması sonucu ihtiyaca cevap veremeyen okul binamıza 1971 yılında ikinci kat ilave edilmiştir ![]() Okulumuzun konumu: Bina 435 metrekare, çiçeklik 400 metrekare, oyun alanı ise 2975 metrekaredir ![]() Zemin katta, 3 derslik, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı 2 anasınıfı, 1 müdür yardımcısı odası 1 mutfak ve bayan tuvaleti bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun oyun alanı 1971 yılında güneye doğru genişletilerek basketbol sahası yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan geçen otuz dört sene zarfında daha da büyüyen mahallemizin ihtiyacın cevap veremeyen okulumuza 2004/2005 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 215 metrekare ve 9 derslik, 3 tuvaleti olan ek bina inşa edilmiştir ![]() ![]() Öğrenci yoğunluğu sebebiyle 2006 /2007 Eğitim-Öğretim Yılı’nda ikili öğretime geçilmiş ve bu öğretim yılında bakanlık tarafından okulumuza Bilgi Teknoloji sınıfı açılmıştır ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 231 1886 Okulun Faksı: (236) 238 5780 Okulun Adresi: Akmescit Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://manisacumhuriyetio ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|