|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, merkez, nevşehir, okulu, yeniçeşme |
Yeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezYeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Yeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Yeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Yeniçeşme İlköğretim Okulu - Nevşehirdeki İlöğretim Okulları Yeniçeşme İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeniçeşme İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeniçeşme İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeniçeşme İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yeniçeşme İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: YENİÇEŞME İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ESENTEPE MAH NEV KUR BLOKLARITelefon Numarası: 3842127787 kaynak:webrehberi biz |
|
|
|