Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, nevşehir, okulu, ürgüp, şahinefendi

Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Şahinefendi İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Şahinefendi İlköğretim Okulu

1932 yılında yapılan okul binası zamanla yıpranmış ve ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir 1970 yılında emekli polis memuru Mehmet Emin İNAN, 3000 metrekare arsasını milli eğitime bağışlamış ve 1982 yılında şu anki okul binasının yapımına başlanmıştır Devlet – vatandaş iş birliği ile 1983 yılı kasım ayında tamamlanan okul, dönemin Nevşehir valisi tarafından hizmete açılmıştır Bahçe alanı 2100 metrekaredir 4 sınıf, 1 müdür odası, 1 öğretmen odası, 1 araç gereç odası, ikisi kız, ikisi erkek olmak üzere 4 tuvalet bulunmaktadır Okul, kalorifer sistemiyle ısınmaktadır Zemin katında her biri 100′er metrekarelik 3 deposu mevcuttur 1932′de yapılan öğretmen lojmanı kullanılmaz hale geldiğinden, 2005 yılında yapılan tadilatla iki adet lojman eklenmiştir Okul, 2007-2008 eğitim öğretim yılında 1 müdür yetkili, 2 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 79 öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ŞAHİNEFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞAHİNEFENDİ KÖYÜ ÜRGÜP
Telefon Numarası: 3843615002
kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com