|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| didem, ilköğretim, izmir, işıklı, narlıdere, okulu |
Didem İşıklı İlköğretim Okulu Narlıdere İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Didem İşıklı İlköğretim Okulu Narlıdere İzmirDidem Işıklı İlköğretim Okulu Hakkında - Didem Işıklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Didem Işıklı İlköğretim Okulu Resimleri - Didem Işıklı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Didem Işıklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2002/2003 eğitim ve öğretim yılında hizmete başlamıştır Okulun bulunduğu arsa genç yaşta hayatını kaybeden Didem Işıklı’nın ailesi tarafından Milli Eğitime bağışlanmıştır Daha sonra bağışlanan bu arsaya İl Özel İdaresi tarafından okul yaptırılmıştır![]() Didem Işıklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere Okulun Telefonu: 232 234 28 68 Okulun Faksı: 232 234 26 89 Okulun Adresi: Limanreis Mah Cengiz Topel Sok No:33Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (Didem Işıklı İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Didem Işıklı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|