|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, fethıye, ilköğretim, konya, okulu, onsun, selçuklu, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaÖğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1987 yılında “Kendi Okulunu Kendin Yap” kampanyası çerçevesinde Öğretmen Fethiye Onsun ve halkın katkıları ile yapılarak hizmete açılmıştır ![]() Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ÖĞRETMEN FETHIYE ONSUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAKARYA MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322480977 Faks Numarası: 3322483859 E-mail Adresi: Web Adresi: - KONYA-SELÇUKLU (Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu) Öğretmen Fethıye Onsun İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi almak için |
![]() |
![]() |
|