|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kemal, konak, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Konak İzmirNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Adını büyük vatan şairi Namık Kemal’den alan okulumuz 1911 yılında İttihat ve Terakki Cemiyeti tarafından 500 altına yaptırılarak “Karantina Sultan-i Mektebi” adı altında faaliyetine başlamıştır ![]() ![]() ![]() İzmir’in kurtuluşundan sonra Tüfekçioğlu Abdülhalik Efendi başöğretmen olarak atanmış ve 12 ![]() ![]() ![]() Kurtuluş savaşının kazanılmasında büyük rol oynayan İnönü Savaşlarının kahramanı İsmet Paşa’ya atfen okulun adı “İnönü Zikür (Erkek) Mektebi” olarak beş sınıf ve beş öğretmenle eğitim hayatına, harf devrimi yapılana kadar devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ön cephede bulunan ahşap eski bina yıkılarak şu anki yığma bina iki katlı ve yanda bir salon olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bugüne ulaşmasında değerli çabalarıyla katkıda bulunan okul yöneticileri Şöyledir, Tüfekçioğlu Abdülhalik Efendi 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Ferit Oğuz Efendi 04 ![]() ![]() Şükriye Emel Hanım 13 ![]() ![]() Remzi Bey (Kayır) 03 ![]() ![]() Tevfik ERİNKUŞ 26 ![]() ![]() ![]() ![]() İ ![]() ![]() ![]() Salih TUNCER 06 ![]() ![]() ![]() ![]() Asım ÖZDEMİR ? ? 1977 ? ? 1980 Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2311709 Okulun Faksı: (0232) 244 63 50 Okulun Adresi: 142 SOKAK NO 4 Küçükyalı Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: namikkemal7@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|