Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, konak, nuri, okulu

Nuri Öz İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nuri Öz İlköğretim Okulu Konak İzmir

Nuri Öz İlköğretim Okulu Hakkında - Nuri Öz İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuri Öz İlköğretim Okulu Resimleri - Nuri Öz İlköğretim Okulu İletişim

Nuri Öz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Sayın Nuri Öz’ün vefatından sonra kızları Beyhan Sorgu, Reyhan Arkın, Vicdan Muter ve Tiraje Akseki, babalarının adını yaşatmak amacıyla 22 derslikli okulumuzu inşaa ettirmişlerdir 1996 yılında Nuri Öz İlköğretim Okulu 9Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından öğrenime açılmıştır

2004 yılında merhum annelerinin adı verilen Nadire Öz Fen Labaratuvarı bağışçılarımız tarafından okulumuza hediye edilmiştirHalen bağışçılarımız okulumuzu yakından izlemekte, okuldaki etkinliklere bizzat katılmakta, bizleri yalnız bırakmamakta ve gereksinmelerimizi karşılamak amacıyla her an arkamızda durmaktadırlar

Ayrıca DrBehçet Uz Çocuk Hastanesinde de “Nuri Öz Diyaliz Merkezi” ile yavrularımıza hizmet verilmektedir

Nuri Öz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: (0232) 4692533
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Saygı MahBarış CdNo:1 Gültepe
Okulun Web Adresi: nuriozioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: nuriozioo@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Nuri Öz İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com