![]() |
Nuri Öz İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nuri Öz İlköğretim Okulu Konak İzmirNuri Öz İlköğretim Okulu Hakkında - Nuri Öz İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuri Öz İlköğretim Okulu Resimleri - Nuri Öz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nuri Öz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sayın Nuri Öz’ün vefatından sonra kızları Beyhan Sorgu, Reyhan Arkın, Vicdan Muter ve Tiraje Akseki, babalarının adını yaşatmak amacıyla 22 derslikli okulumuzu inşaa ettirmişlerdir ![]() ![]() ![]() 2004 yılında merhum annelerinin adı verilen Nadire Öz Fen Labaratuvarı bağışçılarımız tarafından okulumuza hediye edilmiştir ![]() ![]() Ayrıca Dr ![]() ![]() Nuri Öz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4692533 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Saygı Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: nuriozioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: nuriozioo@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nuri Öz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|