|
|
Konu Araçları |
altınoluk, balıkesir, bilgileri, edremit, erol, ilköğretim, merkez, niyazi, okulu |
Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu Tanıtımı - Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu Resimleri - Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu Hakkında Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Altınoluk Merkez Niyazi Erol İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT Adı: ALTINOLUK MERKEZ NİYAZİ EROL İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: Çam Mahilkokul CaddesiNo:21 Altinoluk Edremit Balikesir Telefon Numarası: 2663960013 Faks Numarası: 2663952067 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|