|
|
Konu Araçları |
bilgileri, dede, ihsan, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, vali |
Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaVali İhsan Dede İlköğretim Okulu Hakkında - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Resimleri - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu İletişim Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1995 yılında temelleri atılarak yapılmaya başlamış ve 1999-2000 Eğitim Öğretim Yılında hizmete açılmıştır1999-2004 yılları arasında Kazım KOÇER , 2004-2010 yılları arasında Bilal ÇANKAYA müdür olarak hizmet etmiştir 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Ahmet AÇA okulumuzda görevine başlamıştır Okulumuzda normal Eğitim-Öğretim sistemi uygulanmaktadır Okulumuzda 5 idareci, 68 öğretmen görev yapmaktadırOkulun toplam öğrenci mevcudu 1963 olup, 48 sınıfta mevcutlar 35-40 arasında değişmektedir Okulumuz sınıflarındaki öğrenci sayısı 35 ile 40 arasında değişmektedir Okulumuz; fedakar,gayretli ve mesleğine aşkla bağlı eğitim kadrosunun çalışmaları sayesinde , mevcut şartlarını en yüksek seviyede kullanarak, olumsuzlukları telafi ederek her geçen gün ilimizin örnek okulları arasında yer almaktadır Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU VALİ İHSAN DEDE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAKİF MH ULUĞBEY CD SABA SK Telefon Numarası: 3322465128 Faks Numarası: 3322450009 E-mail Adresi: valiihsandede42@gmailcom Web Adresi: - wwwihsandedek12tr Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için |
|