Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkacak, erdemli, ilköğretim, kargıpınarı, mersin, okulu

Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Mersin Erdemli Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu Hakkında - Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu Resimleri - Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN GENEL TARİHİ

Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu,birinci binası 1968 yılında yapılmış olup,bu günkü okul binaları lojmanlar,oyun sahası ve limon bahçesinin alanları mahalle sakinlerinden ,merhum Hüseyin TOPUZ tarafından bağışlanmıştırSonraki yıllarda da okulun ihtiyaçları ve geliştirilmesinde bu ailenin yardımları olmuştur

ADI

Okul adını bulunduğu yerin adından almaktadırÖnceleri Çıkacak olan mahallenin adı Şu an Merkez MahallesidirKasabanın ilk yerleşim yerlerindendirSahil kesimde sıcak ve sivrisinekten bulanan ,o zaman ki insanlar kısmen yüksek ve serin olan bu kısımları tercih etmişlerdirMahalle sakinleri 50 -60 yıl önceleri bu kısımların da bol miktarda çam ağaçlarının olduğunu söylemektedirlerŞu anda ise verimli topraklarında narenciye tarımı yapılmaktadırOkul bahçesinde ise 32 adet limon ağacı bulunmaktadır

İletişim

ADRES : Erdemli Kargıpınarı Çıkacak İlköğretim Okulu

ERDEMLİ - MERSİN

INTERNET ADRESİMİZ : wwwcikacakk12tr

E-MAIL ADRESİMİZ : cikacak@erdemli-mebgovtr

Telefon ve Faks : 0324 544 32 63

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com