|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, elmacık, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu |
![]() |
Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaElmacık İlköğretim Okulu Hakkında - Elmacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Elmacık İlköğretim Okulu Resimleri - Elmacık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Elmacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1965 yılında Kütahya'nın Merkez Elmacık Köyü'nde hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an hizmet veren bina bakımı yapılmış; bir derslik, bir müdür odası ve bir depodan oluşmaktadır ![]() Ek olarak bir lojman ve bir tuvalet-kömürlük binasından oluşmaktadır ![]() Okulumuz bir aileye yetecek genişlikte bir lojmana sahip ![]() ![]() ![]() Lojman yanında bir adet süs havuzu bulunmakta ![]() ![]() ![]() Resimde gördüğünüz bölüm okulumuzun tuvalet ve kömürlük binası ![]() ![]() ![]() Köyümüzde suların kesilmesi , içilememesi gibi bir sorun yoktur ![]() Köyümüzün zaten az olan elektirik kesintisi sorunu yeni yapılan hatlarla büyük ölçüde ortadan kaldırıldı ![]() Bahçemiz gayet geniş bir alana ve içerisinde oyun-spor olanakları sunan bir yapıya sahip ![]() ![]() Okulumuz tek derslikten oluşmakta ve 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceki yıllarda okulumuz lojmanında sınıf oluşturularak 4 ![]() ![]() ![]() UBAK 2008 Projesi ile okulumuzda bilgisayar , yazıcı, tarayıcı , projektör gibi eksiksik teknoloji materyali ve internet bağlantısı mevcut ![]() Köyümüzde en çok bulunan hayvan hindi ![]() ![]() 2008-2009 öğretim yılında 15 öğrencisi bulunan okulumuz Okul-Aile Birliği , muhtarımız ve köy halkının hoşgörüsü ve istekli yardımları sayesinde vatana , millete hayırlı bireyler yetiştirmeye devam etmektedir ![]() Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 248 51 69 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Elmacık Köyü PK : 43264 Okulun Web Adresi: http://elmacikkoyu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 426296@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Muhtar : 0 (534) 228 86 07 Elmacık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|