![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Milas MuğlaFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : İlkemiz Cumhuriyetimizin gelişimidir ![]() ![]() Misyonu : Merak eden, meraklarını yanıtlamak için planlayan, düşünen ve araştıran, çözümleyen, başkalarıyla paylaşan ve hayata uygulayan bir toplum oluşturmaktır ![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252 512 77 75 Okulun Faksı: 252 513 33 39 Okulun Adresi: İSMET PAŞA MAHALLESİ MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ NO: 94 Okulun Web Adresi: http://milasfatih ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: milasfatih@hotmail ![]() Okulun Müdürü: EMİN BİLEN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 65 Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 200 - 500 tl Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|