|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, haymana, ilköğretim, okulu, yurtbeyli |
![]() |
Yurtbeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Haymana Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtbeyli İlköğretim Okulu Bilgileri Haymana AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Haymana'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yurtbeyli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yurtbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Yurtbeyli İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır ![]() Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz ![]() ![]() MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir ![]() Yurtbeyli İlköğretim Okulu Ankara Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / HAYMANA Adı: YURTBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YURTBEYLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 3126778184 Faks Numarası: 3120000000 E-mail Adresi: yurtbeyliilkögretim@hotmail ![]() Web Adresi:ANKARA - HAYMANA - Yurtbeyli İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|