Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, saruhanbey

Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Saruhanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Saruhanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Saruhanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Saruhanbey İlköğretim Okulu İletişim

Saruhanbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Manisa Merkez Saruhanbey İlköğretim Okulu inşaatına 1952 yılında başlanmış olup, 4 Ekim 1954 tarihinde 6 derslik olarak eğitim öğretime açılmıştırBina bütün müştemilatıyla 99 850 liraya çıkmış ve bu para tamamen özel idare tarafından ödenmiştir Okulun inşaatı kısım kısım olmak üzere 3 kalfaya verilerek tamamlanmıştır Nafia müdürlüğü elemanları tarafından kontrol edilmiştir Okul 4 Ekim 1954 de 5 sınıfda 270 öğrenci ile(116 kız - 154 erkek) tedrisata başlamış öğretmen yetersizliğinden 5 sınıf açılamamıştır Okulun ilk müdürü Nazım KURULTAK tır

Fiziksel Özellikleri:2003 yılına kadar eğitim öğretime bu şekilde devam etmiş olup, 1998 yılında kamulaştırma çalışmaları sonucu 1700 M2 olan arazisini 3000 M2 ye çıkarmış ve 2002 yılında 12 derslikli ek bina inşaatına başlanmış ve Şubat 2003 'te bina eğitim öğretime açılmıştırOkulumuzda 1 BT laboratuarımız, 1 fen laboratuarımız, 1 çok amaçlı salonumuz, geliştirmeğe çalıştığımız kütüphanemiz bulunmaktadırAyrıca tüm sınıflarımızda bilgisayar ve projeksiyon cihazı bulunmaktadır ADSL ile 24 saat internet bağlantısına sahip durumdayız

Öğretim Şekli ve Genel Özellikler: Okulumuzda ikili öğretim vardır 5, 6, 7, 8 sınıflar sabahçı 1, 2, 3, 4 sınıflar öğleci olarak ders görmektedir Sınıflardaki öğrenci sayımız ortalama 25 - 30 arasıdır Okulumuzda sınıf (derslik) sistemi uygulanıyor olup her sınıfımızda bilgisayar ve projeksiyon bulunmaktadır

Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 231 16 59
Okulun Faksı: (236) 235 04 35
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://saruhanbeyiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 397682@mebk12tr - saruhanbey@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz İzmir caddesi, Topçu Asım mahallesindedir Yakınlarında Moris Şinasi Çocuk hastahanesi, Diş hastahanesi vardır
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Saruhanbey İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com