|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, saruhanbey |
![]() |
Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaSaruhanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Saruhanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Saruhanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Saruhanbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Saruhanbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Manisa Merkez Saruhanbey İlköğretim Okulu inşaatına 1952 yılında başlanmış olup, 4 Ekim 1954 tarihinde 6 derslik olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri:2003 yılına kadar eğitim öğretime bu şekilde devam etmiş olup, 1998 yılında kamulaştırma çalışmaları sonucu 1700 M2 olan arazisini 3000 M2 ye çıkarmış ve 2002 yılında 12 derslikli ek bina inşaatına başlanmış ve Şubat 2003 'te bina eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretim Şekli ve Genel Özellikler: Okulumuzda ikili öğretim vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saruhanbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 231 16 59 Okulun Faksı: (236) 235 04 35 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://saruhanbeyio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397682@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz İzmir caddesi, Topçu Asım mahallesindedir ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Saruhanbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|