Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bingöl, hüseyin, hüsnü, ilköğretim, karlıova, okulu, tekışık, öğretmen

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl

Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Hakkında

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu

1984-1985 eğitim öğretim yılında hizmete giren Karlıova Merkez ilköğretim Okulu, eğitim ve öğretim alanındaki hizmetleri ile ün kazanmış olan emekli öğretmen ve yazar Hüseyin Hüsnü Tekışık'ın katkılarıyla Ağustos-Eylül 2001 tarihinde büyük bir onarımdan geçirilmiş, her türlü çağdaş eğitim araç ve gereciyle donatılmıştır Okulumuzun adı, il makamının 09/07/2001 tarihli onayı ile "ÖĞRETMEN HÜSEYİN HÜSNÜ TEKIŞIK İLKÖĞRETİM OKULU" olarak yeniden değiştirilmiştir
Halen okulumuzda 465 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir Okulumuzda 8 sınıf öğrencileri için SBS kursu ve 5 sınıf öğrencileri için de devlet parasız yatılılık ve bursluluk Rehberlikına hazırlık kursları devam etmektedir
Bu yıl öğrencilerimizden yüksek oranda sınav kazanma başarısı beklemekteyiz
Okulumuzda halen 10 sınıf öğretmeni, 13 branş öğretmeni, 1 zihinsel engelliler öğretmeni, 5 hizmetli,1 müdür yardımcısı ve 1 okul müdürü olmak üzere toplam 31 personel görev yapmaktadır
Okulumuzda 16 derslik, 1 adet Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 kütüphane , 1 Rehberlik servisi ve 1 adet zihinsel engelliler sınıfı bulunmaktadır
Öğrencilerimiz için okulumuzda Tiyatro, Müzik, İzcilik, Halk oyunları, Şiir(Diksiyon) ve egzersiz programları açılmış olup halen kursumuza öğrencilerimiz devam etmektedir
Okulumuzun kütüphanesini geliştirme çalışmalarımız devam etmekte olup öğrencilerimizin sürekli olarak kullanacağı modern bir kütüphane şekline getirmeye çalışmaktayız
Okul rehber öğretmenimiz rehberlik faaliyetlerine başlamış olup öğrencilerimizi tanıma, yönlendirme, bilgilendirme, çalışmalarına devam etmektedir
İlçede bulunan okullara her konuda yardımcı olunarak merkez okul misyonunu yerine getirmeye çalışmaktayız

VİZYONUMUZ

Okulumuz; "mükemmel"e ulaşma yolculuğunda, "kendini tanıyıp", "aklını kullanan", değişimin gerekliliğine inanan, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, "mutlu", "bağımısız", "düşünceye saygılı", "üretken" insan yetişmesine olanak sağlayan bir kurum olacakır

MİSYONUMUZ

Sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma kararlığı", "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile "mükemmele"e ulaşmak için çalışmak, okulumuz öğrencilerini aynı değerlerle bezendirme anlayış ve uygulamalarında örnek ve öncü olmaktır

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÖĞRETMEN HÜSEYİN HÜSNÜ TEKIŞIK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TURGUT ÖZAL MAH KARLİOVA/BİNGÖL

Telefon Numarası: 4265112122

Faks Numarası: 4265112122

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğrOk

Okulumuza Mail Atmak İçin Tıklayın

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com