|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, şehzadeler |
![]() |
Şehzadeler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehzadeler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaŞehzadeler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehzadeler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehzadeler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehzadeler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehzadeler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1996 yılında kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ: Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren; bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, ülkemize hayırlı insanlar yetiştirmektedir ![]() MİSYONUMUZ; Çevresine, milletine ve insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; milli ve evrensel değerlere bağlı; başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir ![]() Şehzadeler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 211 22 75 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mahallesi 5005 sok ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehzadeler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|