|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, ilköğretim, muğla, nadi, okulu, yunus |
![]() |
Yunus Nadi İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Nadi İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaYunus Nadi İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Nadi İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Nadi İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Nadi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yunus Nadi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fethiye’de kaim, Rumlar tarafından 1884 yılında ev olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1949 yılında İNÖNÜ adını almıştır ![]() ![]() Okul, 1957 depreminde tamamen yıkılmış olup, aynı yıl ATATÜRK İLKOKULU bahçesine yapılmış olan geçici bir barakada öğrenimine devam etmiştir ![]() ![]() Deprem sonrasında 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yunus Nadi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6141174 Okulun Faksı: 252 6145663 Okulun Adresi: FEVZİ ÇAKMAK CAD ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 180 - İlçe Merkezine Uzaklığı Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 400-600 Yunus Nadi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|